Klacht: Abonnementsgeld afgeschreven zonder melding

op 29 april 2017 over AVG Nederland in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

AVG heeft zonder toestemming abonnementsgeld afgeschreven . Ik kreeg eerst een mail met de melding Bedankt voor u aankoop waar ik niets van wist . In die mail stond ook een link die je aan kon klikken als je meteen wilde opzeggen . Dit heb ik gedaan om er naar een paar dagen achter te komen dat er op datzelfde moment van annulering er 77.99 euro met mijn credit card is betaald waar ik geen toestemming voor heb gegeven . Ik wil mijn geld terug il voel mij bestolen

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat dit in de toekomst niet meer gebeurd , ik wil mijn geld terug en wil ook dat andere mensen hier voor worden gewaarschuwd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVG Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVG Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan Beau