Klacht: Abonnement wat gratis zou zijn

op 02 mei 2017 over Lotto in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik weer gebeld door de lotto of ik gratis mee wou spelen en ik vroeg nog van ik hoef dus niets te betalen want dat wou ik niet en nu betaal ik wel voor een abonnement maar ik wil hier vanaf en niet meer betalen want ik wil nergens aan vast zitten

M.v.G
Ravi

Gewenste Oplossing:

Nergens mee

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lotto over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Lotto in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lotto een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lotto

Heeft op 07 mei 2017 om 14:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Dirven,

Bedankt voor het plaatsen van uw klacht.
We vinden het spijtig dat de aanbieding niet duidelijk is overgekomen.
U bent benaderd om mee te spelen met de Lotto waarbij u de eerste maand gratis mee speelt.
Op uw verzoek hebben we de deelname opgezegd, u ontvangt hier nog een schriftelijke bevestiging van. De afschrijving welke heeft plaats gevonden zullen we terug storten op uw rekeningnummer, na ontvangstbevestiging van de bank zal deze binnen 4 weken weer op uw rekening staan.

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Klantcontact Nederlandse Loterij, Afdeling Klachten

Alle klachten die gemeld zijn door Ravidirven