Klacht: Abonnement: films haperen/video niet meer laden tijdens film/film niet verder kunnen kijken na pauzeren

op 22 mei 2016 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds enkele maanden een abonnement bij Videoland. Regelmatig blijven films haperen/opnieuw afspelen na pauzeren lukt niet/indien op meerdere devices het abonnement in gebruik is laden films niet in/ geluid en beeld synchroniseren niet. Tevens vind ik het aanbod van de films onder de maat tov 9,95. Te weinig blockbusters!!

Gewenste Oplossing:

50% korting op maandabonnement tot klachten zijn opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Willam