Klacht: Abonnement 3 jaar

op 27 mei 2020 over NRC in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd op station Amersfoort benaderd voor een abonnement op nrc. Ik heb toen ja gezegd voor een digitale krant van 12 euro per maand en er werd mij verteld dat ik dit maandelijks op kon zeggen. Toen ik vandaag belde om mijn abonnement af te zeggen werd mij verteld dat ik 3 jaar vastzit aan dit abonnement. Ik vind dit echt belachelijk.

Gewenste Oplossing:

Ik zou erg blij zijn als ik nu mijn abonnement op kon zeggen. Of op zijn minst eind 2020.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NRC

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NRC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rebeccadejong