Klacht: Aanmaningen voor niet afgehaalde goederen

99999999 op 19 september 2021 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De ontvangen goederen zijn betaald en hetgene waar u aanmaningen voor stuurt heb ik nooit afgehaald! Bij de eerste vermaningen heb ik hierover reeds een mail gestuurd.
Dus gelieve dit onmiddellijk recht te zetten! Ik ben reeds jaren trouwe klant en betaal steeds correct! Ga uw administratie na aub en daar zal blijken dat datgene nooit afgehaald is en wellicht ongeopend terug is gekomen. Vandaar heb ik hiervoor nooit een retour aangemaakt. Gelieve dit incasssogebeuren dan ook onmiddellijk te stoppen voor onterechte aanmaningen!!!

Gewenste Oplossing:

Onmiddellijke stopzetting aanmaningen en kosten.
Oprechte excuses!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 99999999