Klacht: aanmaning onbetaalde rekening Ref DP160614

op 10 oktober 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 jaar geleden heb ik een pakketje aangevraagd bij jullie en omdat onderaan de brief stond ” je pakketje voor volgende maand ligt klaar” heb ik dezelfde dag dit teruggezonden omdat ik niet iedere maand nodig had, ook heb ik jullie gemaild dat ik niets betaal voor iets dat ik niet meer heb, 4 maanden heb ik overschrijving gehad met iedere keer extra kosten en iedere keer heb ik terug geschreven dat ik niets betaal, éénmaal ik schreef dat ik volgens Test-aankoop jullie niets verschuldigd was zijn de aanmaningen gestopt tot vandaag. Ik zeg je nogmaals IK BETAAL NIETS VOOR WAT IK NIET HEB

Gewenste Oplossing:

Dat jullie stoppen met mensen te dreigen met betalen !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door onozelaars