Klacht: aanmaning dd 8 mei 2016

op 21 mei 2016 over Readers Digest Nederland in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

eind januari 2015 stuurde ik een mail aan RDKlantenservice.be met als onderwerp abonnement opzeggen. Op 20 jan 2015 kreeg ik van Joost Martens antwoord dat mijn vraag direct in behandeling werd genomen en dat dit binnen de 48uur een antwoord zou genereren. Op 9 februari stuurde ik een herinnering. Ik heb nooit iets vernomen. Behalve nu een aanmaning om mijn opgezegd abonnement t.b.v. € 39,90 te betalen.
Uiteraard betaal ik dit bedrag niet.

Gewenste Oplossing:

Schriftelijk bericht van opzegging met verontschuldigingen van RD.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Readers Digest Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Readers Digest Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Urbain Peters