Klacht: Aangemeld voor niet bestaande markten, krijg geen geld terug

op 23 november 2016 over BoekUwMarkten.nl in de categorie Markten en Braderieën

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei heb ik me aangemeld voor 4 markten, helaas kwam ik er zelf achter dat deze markten niet bestonden. Contact opgenomen met dit bedrijf, en gezegd dat ik mijn geld terug wilde.
Dit was een groot probleem, kon niet. Na veel mail contact (telkens nieuwe werknemers, collega’s met vakantie, etc) kreeg ik op 1 oktober een annuleringsnota. Deze moest ik ondertekenen en retour sturen.
Uiteraard gelijk gedaan. Inmiddels zijn we ruim een maand verder, en telkens krijg ik bericht: de nota is te donker ingescand, nota niet leesbaar, nota is te licht ingescand, nota niet leesbaar, geen nota ontvangen, etc.
Nummers zijn niet meer bereikbaar, en kan op geen enkele manier nog contact krijgen met dit bedrijf. Boek hier dus nooit iets!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door BoekUwMarkten.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Kimdek-b