Klacht: Aangehouden buiten op parkeerplaats,dat ik niet afgerekend had.3 oktober. 10.30 uur ha

op 12 oktober 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IK vond van jumbo buytenwegh respectloos tegen zijn klanten. Ik benop de parkeerplaats door drie personeel (bedrijfleidster,kassierre,en winkelbediende) aangehouden dat ik niet afgerekend had.Toen heb ik tegen de bedrijfsleidster gezegd ,dat ik wel gerekend heb,en heb mijn kassabon gelijk laten zien.Enop de parkeerplaats waren er veel mensen die dat gezien hebben. Toen zij de kassabon gezien had dat het wel afgerekend was,ging zij gelijk weg zonder sorry of excuses weer vandoor.Daar ik een klant die zeker 30 jaar boodschappen heb gedaan.Mijn stelling is zo ga je niet met klanten om.

Gewenste Oplossing:

Had tenminste excuses op dat moment gevraagd waarbij veel mensenwaren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chanramlal