Klacht: Aangeboden artikel word niet geleverd

op 26 juni 2016 over Uitbieden.nl in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een zilvere frontje voor iPhone besteld maar kreeg een goude. Ik had een sleutel verzamelaar besteld maar kreeg een een afgekeurde versie daarvan. Waarom moet ik retour kosten betalen als zij fouten maken. Ben het er niet mee eens!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik een product terug kan sturen zonder dat ik kosten moet maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Uitbieden.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Uitbieden.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Uitbieden.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Uitbieden.nl

Heeft op 30 juni 2016 om 09:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Tessy,

Wij hebben u een email verstuurd omdat wij u via dat makkelijker kunnen helpen. Ik weet niet of u inmidels al hebt gereageerd, maar mocht u dag nog niet hebben gedaan dan zou ik u willen vragen dat voor ons te doen. Dan zouden wij u beter kunnen helpen.

Met vriendelijke groet

Alle klachten die gemeld zijn door Tessytester