Klacht: Aanbieding gedaan via de e-mail niet nakomen

op 31 juli 2016 over Kobo Books in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via de e-mail ontving ik een aanbieding voor een bepaalde grope boeken een korting van 90%. bij het selecteren van de boeken via de link verkregen lijst was er niets aan de hand, Echter bij het afrekenen werd er een foutmelding gegeven op de kortingscode. Hierover contact gehad met KOBO chat. echter men wist mij niet te vertellen waar het aanlag. Ik zou tusseen de 28 en 48 uur een reactie ontvangen echter niets meer gehoord. Alleen nog e/mails ontvangen of ik de aangekruiste boeken nog wel steeds wilde. Tegen de volle prijs.

Gewenste Oplossing:

Als men de voorwaarden van de actie alsnog nakomt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kobo Books

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kobo Books nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door janvandun@ziggo.nl