Klacht: Aanbieding douwe egberts koffie

op 02 mei 2017 over Trekpleister in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is al de zoveelste keer. Dit keer was douwe egberts in de aanbieding. Eerst was ik te vroeg. Ze moesten het nog bij vullen, kom ik later terug. De koffie was al weer op!!! Nou ja. Vind het echt geen stijl. Is dit soms een klanten lokkertje? Dit vind ik echt niet kunnen. Ik als trouwe klant van de trekpleister. En ook al was ik geen klant. De hele pallet was binnen een rap tempo uit verkocht. Ik geloof er niks van. En er kwam voorlopig ook niks meer binnen.

Gewenste Oplossing:

Als ik douwe egberts kan kopen voor die aanbieding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trekpleister

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trekpleister nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Inge Sleijster