Klacht: Aanbieding 10 stuks Magnum mini

op 19 juli 2016 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week was bovenstaande aanbieding uitverkocht Op mijn vraag of ik een reclame cheque kon krijgen was het antwoord Nee want dit product hebben we nooit in het assortiment Vanochtend bleken er een aantal Magnum mini’s 19 stikt in de vrieskast te liggen

Mijn verbijstering en kwaadheid waren. Groot

Gewenste Oplossing:

Een reclame cheque asap

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wimwest261044