Klacht: aan en uitknop tandenborstel

op 19 december 2017 over Braun in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi
Dit is nu al mijn tweede tandenborstel waar naar ongeveer 9 maanden de aan en uitknop niet meer in te drukken is de eerste keer denk nou ja kan gebeuren maar nu de tweede ik heb geen aankoop bon meer of het doosje maar is dit een veel voorkomende klacht of een foute zending ik hoop dat u me tegemoet gaat komen want zo ga ik over op een ander merk

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag gewoon een nieuwe tandenborstel van u willen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Braun

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Braun nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 2000007