Klacht: aan elkaar gesealde pods (waskussentjes)

op 29 mei 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toen ik vanmorgen een nieuwe verpakking Ariel 3 in 1 pods openmaakte, bleken er aan elkaar gesealde pods in te zitten. Toen ik deze voorzichtig van elkaar wilde halen, bleek dit zonder problemen niet te lukken en droop het geconcentreerde wasmiddel over mijn vloer. Ik vond dit uiteraard heel vervelend.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden, als hier serieus op wordt gereageerd en mij tegemoet zouden komen in een " zorgeloze " verpakking.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anneke Mirande