Klacht: 9cm mini boom (half zware Ruba)

op 03 oktober 2017 over Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist een nieuw pakje gekocht. Tot mijn verbazing kon ik eerst de takjes eruit halen om vervolgens tegen een 9cm (ja, heb ’t opgemeten) mini boom eruit te halen. Belachelijk natuurlijk, vraag me dan ook af hoe de kwaliteits controlle verloopt en of dit wel gebeurd. 9cm!!! Kan hem zowat planten in de tuin.

Gewenste Oplossing:

Over het algemeen prima shag. Het aantal stokken mag minder!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Raymon W