Klacht: 995 advertenties

op 11 februari 2019 over United Wardrobe in de categorie Markten en Braderieën

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb al 3 keer aangegeven wat mijn probleem is maar ze willen mijn klacht niet helpen (?) Dus vandaar nog een keer. Ik wilde een advertentie plaatsen over Fashion Jewellery Oorbellen, maar hij bleef maar laden en wilde het niet plaatsen. Even later zie ik dat er op mij account 995 advertenties zijn geplaatst van hetzelfde product. ik weet niet wat ik er verder mee moet.

Gewenste Oplossing:

Als de 995 advertenties verwijderd zouden kunnen worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over United Wardrobe

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door United Wardrobe in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat United Wardrobe een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

United Wardrobe

Heeft op 12 februari 2019 om 15:59 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hi Anna,

Bedankt voor je berichtje. Dit is helaas een bug in ons systeem. We zijn op de hoogte van deze bug en we zijn er druk mee bezig om dit zo snel mogelijk op te lossen! Sorry voor het ongemak! Ik heb gelijk jouw account ook doorgegeven, zodat hier naar gekeken kan worden.

Vriendelijke groet,
Kim - United Wardrobe

Alle klachten die gemeld zijn door Anna rijfers