Klacht: 95 uur wachten op leentoestel ipv max 4 uur.

op 29 juni 2012 over Proassist in de categorie Verzekering - Zakelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op vrijdag 29 juni 2012 om 21:45u heb ik telefonisch gemeld bij ProAssist dan mijn iPhone 3G was gevallen en het hier door niet meer deed. Door drukte kunnen ze pas dinsdagmiddag 3 juni mijn telefoon omruilen voor een leentoestel. Alleen in mijn contract staat dat ik binnen 4 uur word geholpen en daar betaal ik ook voor. Nu zit ik zonder iPhone tot dinsdag.

Gewenste Oplossing:

Oplossing van de persoon die ik aan de lijn had is dat ik morgen om 8u even contact op moet nemen om te kijken of er dan misschien een plek is voor mij.

Reactie van de melder van de klacht JK

6 jaren geleden - Afgelopen dinsdag (03/07) hebben ze eindelijk mijn kapotte iPhone opgehaald. Helaas geen iPhone als leentoestel gekregen, maar wel een of andere Android smartphone. Nu maar hopen dat het niet te lang duur voordat ik mijn iPhone terug heb.

Alle klachten die gemeld zijn door JK