Klacht: 8 weken nog geen reactie

op 09 juli 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 23 mei heb ik een klacht ingediend bij Ikea omdat ik niet in aanmerking kwam voor de coulance regeling in aanmerking kwam van de actie 10% korting bij aanschaf van een keuken. Ik had op 13 april een keuken gekocht en de actie is op 20 mei in gegaan. Omdat mijn keuken meer dan 9000 euro heeft gekost was ik hier niet mee eens en heb toen een melding gedaan. Medewerker aan de telefoon gaf aan mij door dat ik 1,5 tot 2 weken ongeveer zou moeten wachten op een reactie. Dit is nu inmiddels al 8 weken later. 1.5 week geleden heb ik nogmaals gebeld. Toen is beloofd dat ik binnen 8 dagen een reactie zou krijgen. Niet dus….Ik wacht nog steeds….

Gewenste Oplossing:

Als ik snel een reactie krijg met positief nieuws!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jabir