Klacht: 7M wachtrij, +10 klanten in de rij en 1 kassa open

op 31 mei 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben in mijn werk pauze (30 min) naar de mc Donald gereden. Er stond een rij van ongeveer 7m met meer dan 10 mensen in de rij. Tot mijn verbazing was er op zoveel mensen maar 1 kassa open. Toen ik netjes aan de medewerker vroeg of er maar 1 kassa open was kreeg ik een brutaal antwoord, ja dat ziet u toch. Nu sta ik al 10 minuten in de rij en er staan nog 2 klanten voor mij. Ik vind dit super slecht geregeld. Ik heb namelijk niets aan mijn pauze gehad en ik vind de service van de medewerker echt niet kunnen. Ik heb foto’s gemaakt die ik eigenlijk op internet wil plaatsen.

Gewenste Oplossing:

Dat laat ik aan jullie over

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Delaneu