Klacht: 71e jarige valt door iets op de vloer wat ze niet zag

op 14 juli 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mcdonalds noord ik heb een grove klacht en wil weten wat jullie hiermee gaan doen. Mijn moeder van 71e jarige leeftijd wil naar een andere tafel toe en gaat daarbij languit doordat ze ergens op uitglijd op jullie vloer. Gevolgen zere elleboog zeer pijnlijke bovenarm en een dikke bult op haar dijbeen. Ook vind ik het slecht dat geen van jullie medewerkers dit heeft gezien omdat ze niet verdeeld in het restaurant staan. Graag wil ik van jullie horen wat jullie hiermee gedaan ze loopt te verreken van de pijn. Ik verwacht toch wel iets van een schade claim voor het zelfde geld valt ze met haar slaap op die punt van de tafel.
Afwachtend op jullie reactie hierop

Gewenste Oplossing:

Als deze klacht afgehandeld wordt en een vergoeding hiervoor eet er vaak genoeg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Liane Hendriks