Klacht: 5de in de rij jumbo zevenaar

op 10 mei 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Was 5de in de rij. Maar hun hebben dan altijd smoesjes. Kassa1 is open maar er stond niemand achter klopt toch niet. Heb ook een keer gehad dat ze iemand erbij roepen voor een kassa als je net aangesloten bent in de rij. Volgens mij moet de kassa al open zijn voordat je 5de in de rij bent toch of begrijp ik het verkeerd. Ze hebben een regel maar ze komen die niet na of ze gaan eerst moeilijk doen.

Gewenste Oplossing:

Als ik de boodschappen gratis had gekregen volgens de regels

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Helena313