Klacht: 50plusdating betaald geld niet terug

op 19 september 2017 over Dimex Online B.V. in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

had mij aangemeld bij 50plusdating en me ingeschreven voor een heel jaar. echter binnen 3 dagen kreeg ik spijt en heb mijn inschrijving ingetrokken. Vervolgens zijn we al ruim 4 weken verder en heb nog steeds mijn geld niet terug, ook niet naar herhaalde mailtjes. Mijn account was wel meteen dicht gegooid

Gewenste Oplossing:

als ik het bedrag van mijn jaarinschrijving terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dimex Online B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dimex Online B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door maziena