Klacht: 5 minuten regel

op 03 september 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de Escamplaan in Den Haag heb ik om 12:41 betaald, moest met vele anderen even parkeren en om 12:52 kwam mijn bestelling. Toen ik zei dat ik langer dan 5 minuten gewacht had ging zij de manager halen. Deze bood mij een ijsje aan…… Wij doen hier niet aan de 5 minuten regel. Nee, ik heb wat ik wil hebben dus als ik mijn geld niet terug krijg dan wil ik een bon om voor de volgende keer een ijsje of iets anders te halen. Wij doen hier niet aan en als u uw geld terug wil hebben willen wij de bestelling terug. Ik ben ziedend weggegaan

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WilleBill