Klacht: 4e wachtende in de rij

op 13 september 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 4e wachtende in de rij bij jumbo diamantplein en ben blij omdat ik dan gratis mijn gevulde winkelwagen krijg. Bij alle andere kassas staan ook allemaal 4e wachtende in de rij. Wordt mij gezegd dat de actie niet geldt omdat er een kassa defect is. Dit is al een week aan de hand hoor ik van medeklanten. Daar gaat mijn winkelwagen met 130 euro aan boodschappen. Dag jumbo!

Gewenste Oplossing:

Als ik alsnog restitutie krijg of een tegoedbon met hetzelfde bedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door everwijn