Klacht: 4e wachtende in de rij

op 01 mei 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Heer/Mevrouw,

Was 4e wachtende in rij. Iedereen voor mij plus personeel gaf dit toe, ik was mijn boodschappen al op de band aan het leggen toen zij een tweede kassa openden regel is regel toch .ik werd boos en heb mijn boodschappen betaald en ben zonder bon weggegaan ik zou graag een reactie van u willen. Bij voorbaadt dank.

Met vriendelijke groeten

Gewenste Oplossing:

Wij hebben de klacht in ons systeem geregistreerd en in behandeling genomen, klant ontvangt van ons een eindreactie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gerben_archiefklacht