Klacht: 4e in de rij

op 27 augustus 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de Jumbo vandaag te Almelo was ik de vierde in rij. Volgens de slogan is het dan de bedoeling dat ik mijn boodschappen dan gratis krijg. Mijn werd echter door een dame die daar aangesteld was als leidinggevende te kennen gegeven dat dit alleen gelde indien alle kassa’s bezet waren.
Ze was bot in de reactie naar mij toe en niet voor rede vatbaar.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als U de desbetreffende bedrijfsleider van die winkel hierop aanspreekt en vertelt dat de slogan dan niet klopt of er wordt met twee maten gemeten. Tevens zou het dan mooi zijn als de Jumbo mij een tegoedbon zou doen als compensatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jolanda45.