Klacht: 4de Wachtende

op 03 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zaterdag boodschappen gedaan bij de jumbo.
er werd 1 iemand geholpen en er stonden er 4 in de rij te wachten. Ik de 4de zijnde. Er kon nog een scan kassa open. Dus zodra ik aan de beurt was heb ik het gemeld bij de kassa dat ik de 4de wachtende was. Ze hebben de beelden nagekeken en zeiden dat het niet zo was. Maar dit was toch echt zo. Zo kan ik zelf ook wel reclame maken voor iets, en elke keer zeggen dat het niet zo is.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik alsnog het geld van mijn boodschappen terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wolves