Klacht: 4 mnd over datum !

op 06 mei 2016 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte heer/ mevrouw,
op 23-04-2016 heeft mijn vrouw voor de vakantie na zeeland “de ruijter 8 kleintjes “gekocht. hiervan door mij mijn vrouw en kinderen gebruik van gemaakt, tot dat opviel dat de honing vrij was toe de datum gekeken 12/2015 is 4 mnd over datum in de winkel ! geschokt en bezorgt zijn we nu of mijn kinderen er lichamelijk iets aan over houden en wat u hier aan gaat doen.
de bedrijfsvoerder had geen tijd om de klacht te behandelde dan proberen we het zo.

in afwachting van uw reactie verblijf ik.

Met vriendelijke groet,
fam. van Riet

Gewenste Oplossing:

verzin maar iets, erkenning.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joenef