Klacht: 4 de wachtende

op 04 mei 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb hier in veghel al vier keer meegemaakt dat ik de 4 de klant ben en aan gegeven dat mijn bood schappen niet hoeft te betalen .er draaiden twee kassa en ik was 4 de maar kreeg geen ge hoor ze deden of ze niks gezien hadden dit is de 5 de keer dat het mij over komt de man achter mij zij dat hier op de boekt in veghel waardeloos is hij zij tegen mij dat hij dat ook heeft meege maakt maar draaien ze de hooft om of ze niks ge zien hadden .als het zo niet is haal dan de borden waar het op staat van het plafon .ik ben lid van tros radar ik denk dat ik dat toch aan ga geven ik vind dit mis leiding en ben boos want de klanten achter mij zijden allemaal ja maar geen responts.

Gewenste Oplossing:

NIET

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fritsvandoorn