Klacht: 3g en behuizing

op 19 januari 2014 over HTC in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Regelmatig werkt mijn 3g niet en moet ik de telefoon rebooten om het weer functioneel te krijgen en de coating van mijn 8x laat op div plekken los en bladert af na 5 maanden ondanks normaal gebruik. Hoe kunnen we dit oplossen want na vijf maanden deze problemen vind ik wel snel en verwacht dus ook een oplossing hiervoor

Gewenste Oplossing:

Gezien het feit dat ik de telefoon continu gebruik voor mail, tekst en belverkeer wordt opsturen lasig en gezien de behuizing zou ik graag een oplossing zien in vervangen van de behuizing echter de 3g is hardware en dat zou betekenen mainboard vervangen en dan zou t raadzamer zijn om hem te vervangen/omruilen met evt voorstel van jullie kant

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HTC

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HTC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door richardkranen