Klacht: 3 weken wachten nog geen pakket

op 14 september 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat we via marktplaats een stofzuiger gekocht hebben op 23 augustus is het pakket verstuurd via kiala. Wat een drama. Inmiddels 3 weken verder en nog geen pakket. Al een keer gereden naar het punt toe deze hebben niets ontvangen. Geweldige service laat mij maar gewoon ptt betalen en dag erna in huis.

Gewenste Oplossing:

pakket zsm alhoewel ik denk dat dit een gedane zaak is. Kiala werkt gewoon niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door scaffa187