Klacht: 3 kaartjes besteld voor Jostiband, nog niets ontvangen.

op 22 augustus 2016 over Tickets4U in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas krijg ik geen antwoord als ik bij bedrijf vraag waar mijn kaartjes blijven. Alleen dat ik ze in januari kocht, kreeg ik een heel onvriendelijk antwoord dat ik het af moest wachten, en dat had ik eigenlijk al kunnen lezen, als ik goed kon lezen. Helaas had ik toen al mijn kaartjes besteld en betaald. Op de internetsite doen ze net of ze zijn aangesloten bij diverse keurmerken. Waardoor ik er waarschijnlijk met open ogen ingetuind ben. Ik heb 135 euro betaald voor 3 kaarten.

Gewenste Oplossing:

geld terug of natuurlijk een echt kaartje voor dit optreden. Wij willen nog steeds naar Jostiband in ziggodome toe.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tickets4U

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tickets4U nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Suzanne m.