Klacht: 2x kapotte pamper uit hetzelfde pak.

op 19 juli 2017 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister ging ik mijn zoontje verschonen en toen schrok ik, er lagen allemaal balletjes overal, leek op ijs maar voelde zacht. Ik dacht nou die luier is vast kapot geweest kan gebeuren, maar nu vanmorgen had ik het weer uit hetzelfde pak dat vind ik wel slecht. Het gaat om de gele verpakking nr 5. Vantevoren kun je niet zien of xze kapot zijn!

Gewenste Oplossing:

Ik wil alleen gewoon weten of hier meerdere klachten van zijn geweest. Ik koop nl extra alleen luiers van Pampers..en 2x achterelkaar vind ik dan een beetje veel!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nicole1977