Klacht: 2weken geen kookplaat

op 21 december 2017 over Beko in de categorie Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nog geen 2maanden geleden een kookplaat besteld bij beko. Helaas de is kookplaat nu al kapot. Al 1week met beko aan de gang en nu kunnen ze eind volgende week pas komen. Ik zit met een kind van 2 en 4 sta met me handen in het haar en beko vind het allemaal prima. Bedankt beko

Gewenste Oplossing:

Als er eerder naar mijn kookplaat word gekeken ik kan dit niet nog een week volhouden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Beko

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Beko nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ozlemeren1