Klacht: 2kaarten betaald voor Neil Diamond voor 10-9-2017

op 11 augustus 2017 over Ticket tribune in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb in maart j.l. Kaarten besteld en betaald voor Neil Diamond 10-9-2017met ordernr. 111265 ( 2 kaarten 253.– euro) voor 10-9-2017 in Ziggo Dome. Na diversen mailtjes te hebben gestuurd krijg ik aldoor een mail met dezelfde tekst ” 6 maart hebben wij de kaarten verzonden” maar ik heb niets ontvangen. Misschien kunt U mij helpen? Met vriendelijke groeten.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik de kaarten in mijn bezit heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ticket tribune

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ticket tribune nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frisch