Klacht: 29 schadevrije jaren niet aangemeld in Roy-Data

op 24 juli 2017 over FBTO in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 1 juli 2017 autoverz opgezegd pas op 6/8 juli doorgevoerd en tot heden de 29 schadevrije jaren waarop ik recht heb niet door FBTO aangemeld bij Roy-Data. Daardoor moet Independer mij nu aanmanen daarvoor hetgeen op mijn leeftijd veel zenuwen met zich meebrengt. Waarom doen die lui niet gewoon (goed) en wat ze doen moeten? Hebben ze wel gekwalificeerd personeel daar zitten?

Gewenste Oplossing:

onmiddellijk direct omgaande terstond en als een speer die 29 schadevrije jaren van me aanmelden in Roy-Data en mij bevestigen alsook aan Independer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar FBTO over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door FBTO in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat FBTO een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

FBTO

Heeft op 24 juli 2017 om 14:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Seniorrijder,

Bij ons kan je dagelijks je verzekering opzeggen. Waarom je een week hebt moeten wachten is mij een raadsel. Heb je ook al even rechtstreeks contact met ons opgenomen? Bellen naar 058 2345678 is het makkelijkste. Dan kunnen we je situatie doornemen en heel makkelijk oplossen. Scheelt je een hoop frustratie!

FBTO Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Seniorrijder