Klacht: 2 x afschrijven van visarekening en geen menus gekregen

op 27 juni 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste McDonalds, Wij waren 21-06-2016 in Locarno CH en bestelde voor 3 personen een menu en ik betaalde met visacreditcard maar er kwam geen bon uit het apparaat toen zei de verkoopster probeer bij andere kassa dat ook gedaan maar weer geen bon toen zei zij dat er hele dag storing was met creditcards, ik kon contant geld halen bij de bank maar heb dit niet gedaan omdat ik niet wist of het van mijn rekening af was. het bedrag is 2x 26.00 chf of 24.93 euro.ik kreeg email adres : www.mcd 117@chmcd.com en telefnr : 0917446606.wij zijn teleurgesteld hopelijk krijg ik mijn 49.86 euro terug. wij hebben toen maar in ons hotel gegeten .met vriendelijke groet van 3 teleurgestelde vakantiegangers fam Romijn en kleindochter Romy

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn 49.86 euro terug krijg !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Locarno 117