Klacht: 2 rechtse laarzen gekocht en nu niemand te bereiken

op 10 juli 2012 over Slagharen in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen zondag een paar westernlaarzen gekocht van 100 euro… Bij thuiskomst bleken er 2 rechtse laarzen in te zitten. Nu 2 keer gebeld en niemand aanwezig die me kan helpen.. Er is 1 persoon die erover gaat en dat is de winkelmanager hoe belachelijk is dat.. Die meneer loopt dus ook in het park rond en is dus haast niet te bereiken. Ik ben zooooo booooos dat er nu niemand is die mij verder kan helpen en ik met 2 rechtse laarzen zit van 100 euro!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn laarzen graag binnen 24 uur hier compleet thuis hebben. Mochten jullie mij tegoed willen komen heb ik laarzenriempjes gezien van 15 euro doe die er dan maar bij waren maar 1 soort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Slagharen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Slagharen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Slagharen

Heeft op 31 juli 2012 om 09:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

opgelost; mevrouw heeft inmiddels haar juiste laarzen ontvangen en de gemaakte kosten zijn vergoed.

Alle klachten die gemeld zijn door e bal