Klacht: 2 pakken shag Ruba Light Droog

loesdegroot op 08 mei 2017 over Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen zaterdag bij Hoogvliet te Boskoop 2 pakken Light Ruba Shag gekocht ik rook dit al sinds Menthol shag uit de handel is ik maak zelf filter sigaretten nu deze 2 pakken Ruba light waren zo droog viel uit elkaar en had een bakje nodig om al het losse shag op te vangen ik kon de pakken niet terug brengen daar ik het overdoe in bussen en anders ook niets meer te roken had en ik in de shag menthol kaartjes doe heb ik 2 bussen heb er aardappel schil in moeten doen om het een beetje rookbaar te krijgen

Gewenste Oplossing:

doe een houdbaarheid datum op de pakken en ik zou graag 2 nieuwe pakken ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door