Klacht: 2 Pakjes nog steeds niet bezorgd

op 13 september 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 5 september jl. 2 pakjes weggebracht, netjes online betaald.
Het ene pakje 001NB3J was bestemd voor een mevrouw in Nederland, het andere pakje 001N961 moest naar België. Het is 13 september en dan mag het pakje toch wel op plaats van bestemming zijn. Heb verschillende keren een contactformulier ingevuld, maar daar hoor je ook niets op. Ik vind dit niet kunnen en dan druk ik mij erg netjes uit.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als men reageert op mails en dat die pakjes boven water komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Riet67