Klacht: 2 auto’s nog altijd op naam

op 14 mei 2016 over RDW in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op dinsdag 14 febr 2012 heeft het politieburo stein agent haartmans dienst nr 224 een brief gescheven naar de rdw om de auto’s van mijn naam af te doen daar ik die niet meer in bezit had ik betaal nu al 6 jaar wegenbelasting boete’s voor geen apk niet verzekerd zijn enz omdat de rdw te laks is om die van mijn naam af te schrijven en zoals u weet zijn de boete’s van de belasting niet mals ben bang dat ik vandaag of morgen doordraai en dan vallen ????? wat moet je nog meer doen de politie staat achter mij en de rdw werkt alles tegen .

Gewenste Oplossing:

als de auto van mijn naam af zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RDW

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RDW nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door okkie402