Klacht: 19,50 euro afgeschreven van mijn bank rekening zonder toestemming.

op 11 juli 2012 over Huurwoningen.nl in de categorie Websites - Woningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb geprobeerd om in te schrijven op die site en toen vroeg ze mijn bank rekenning nummer daar na kon ik ook niet meer inlogen met mijn gegevens en 19,95 euro is van mijn rekenin g afgeschreven. dit is niet eerlijk. mijn naam is eleonora yleva woont in

Gewenste Oplossing:

ik wil mijn geld terug en wil ik me uit schrijven aub.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Huurwoningen.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Huurwoningen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Huurwoningen.nl

Heeft op 12 juli 2012 om 16:05 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte cliënt,

Bedankt voor uw klacht. Indien u mij een email zend op info@huurwoningen.nl met hierin uw verzoek en het rekeningnummer waarvan de bijdrage is geïncasseerd zal ik uw account corrigeren. U kunt dan uiteraard van de reeds betaalde dagen gebruik maken.

Met vriendelijke groet,

Ton Albregts

www.huurwoningen.nl

Alle klachten die gemeld zijn door eleonora77