Klacht: 15 kg boeken aan mij verstuurd in amersfoort bij aankomst een kleine 5 kilo……

op 30 mei 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had via marktplaats 15 kg aan tweedehands boeken besteld, was ook gewogen bij het kialapunt in amersfoort. Stond ook vermeld op de kialabon. Bij het ophalen van mijn pakket in Amsterdam bleek het pakket nog slechts een kleine 5 kg aan boeken te zijn. Over mijn eigen kialapunt niets dan lof, er al meer dan 30 keer pakketjes opgehaald. Maar ergens onderweg misschien in het sorteercentrum, is de doos geopend en is er voor 10 kg aan boeken uitgehaald. Ik maak me daar zorgen over het is de eerste keer dat mij zo iets is overkomen. Maar wie weet, gebeurt het wel vaker…… Het is ronduit vervelend omdat de verkoper ter goeder trouw is….. Vooral jammer omdat dit boeken waren voor scholen in Suriname die ik sponsor en een aantal had ik gekocht omdat het jeugdsentiment is.

Gewenste Oplossing:

Ik voorzie niet echt een oplossing maar misschien kan er gekeken worden of het vaker gebeurd met verzendingen uit Amersfoort en omstreken die naar het zelfde sorteercentrum moeten...... Zou het toch graag uitgezocht hebben.......

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door elizabeth27