Klacht: 15-12-2013 besteld, geen schoenen, geen reactie

op 17 januari 2014 over Combatgear.nl in de categorie Internetshops - Camping & Outdoor

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 15-12-2013 heb ik Magnum boots besteld incl. zooltjes twv €90,-
Met de kerst en alles er tussendoor had ik nog enige hoop dat het simpelweg vertraging was, maar na herhaaldelijk e-mailen en bellen en alle klachten die ik online vindt wordt die hoop steeds kleiner.
order nr. 100005048

Gewenste Oplossing:

Zo spoedig mogelijk mijn geld terug.

Reactie van de melder van de klacht Pepijnn

4 jaren geleden - Waarom staat mijn klacht niet tussen de andere klachten meer? En is hij ook niet "in behandeling" terwijl een klacht van 08 januari 2014 dat wel is?

Reactie van de melder van de klacht Pepijnn

4 jaren geleden - Ik zie dat de website inmiddels ook uit de lucht is... De aangifte loopt, misschien zet dat wat meer spoed achter de zaak, ik denk dat ik meer dan redelijk ben geweest met 2 maanden wachttijd nadat Mr. de Boer NIKS van zich heeft laten horen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Combatgear.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Combatgear.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Pepijnn