Klacht: 1 keer mondkapjes gekocht 4 x afgeschreven!

op 21 mei 2020 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mondkapjes gekocht op 20 maart 2020 is gelijk 76 euro afgeschreven van mijn creditcard vervolgens is op 26 maart 2020 op de zelfde dag nog 2 keer 38 euro afgeschreven 20 april nog maals 42 euro ik wil mijn geld terug en wil niet meer dat er zomaar door wish geld word geincasseerd van mijn creditcard!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg en niet weer zomaar geld van mijn creditcard word afgeschreven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Savas6161