Klacht: Zwitsal bodylotion is waterig

op 02 oktober 2017 over Zwitsal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag
Ik heb 6 grote zwitsal bodylotion 400 ml flessen gekocht en in de kast bewaard en na het openen van de eerste fles is mij opgevallen dat in plaats van creme waterige vloeistof uitkwamen nou uitvoorzorgen heb ik alle flessen geopend en allemaal komt er witte waterige vloeibare vloeistof uit

Gewenste Oplossing:

Als het vergoed wordt of nieuwe flessen ervoor terug krijg ben ik wel tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zwitsal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zwitsal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Acecomputer