Klacht: Zwarte tape op luiers

Jannekehaverhals op 02 april 2018 over Zwitsal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al een tijdje jullie luiers en ben zeer tevreden. Nu maak ik laats een pak open en zie dat ong de helft van het pak, elke luier appart, stukken rare zwarte tape zitten die er niet af te halen is en heel erg scherp is. Dus niet te gebruiken voor mijn kleintje. Ik heb hier een foto van gemaakt dus als jullie die willen kan ik die sturen.

Gewenste Oplossing:

Nou ja, een foutje is menselijk.
Maar een half pak nieuw luiers maat 1 zoi erg leuk zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zwitsal

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zwitsal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door