Klacht: ZORR Powermatic II,

op 13 juli 2012 over Zelfsigarettenmaken.nl in de categorie Internetshops - Tabak

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb laatst dit machientje teruggestuurd ivm dat het kapot was.Dit was mijn eerste machientje.Tot op heden heb ik hier nog niets van gehoord. Ik heb nota bene gebeld en afgesproken met hem dat het garantie was. Dat was volgens hem geen probleem en zou het gemaakt worden.
Toen heb ik een nieuwe besteld en betaald omdat ik niet zonder kon.toen ik deze binnen kreeg bleek deze ook niet naar behoren te werken.Nu heb ik dus een machientje opgestuurd waar ik niets van hoor en heb ik er een thuis die het ook niet optimaal doet.

Gewenste Oplossing:

Dat mijn eerste machientje gemaakt wordt en terug gestuurd wordt naar mij of ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Zelfsigarettenmaken.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Bindy@39