Klacht: Zool van sandalen los.

op 02 juni 2021 over Ecco in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 jaar geleden Ecco sandalen gekocht. Ik heb ze weinig gedragen en nu wil ik ze aantrekken en zie ik dat de zool aan de achter binnenzijde los is en de vulling van de zool eruit komt. Ik zal graag een foto willen sturen om aan te tonen dat ze weinig gedragen zijn.

Gewenste Oplossing:

Als ik in ieder geval een reden krijg hoe dit kan en aan de hand daarvan een vergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ecco

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ecco nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marielle 15